Om Damerne

Det hele begyndte en forårsdag i 1995. En gruppe damer havde sat hinanden stævne fordi de gerne ville oprette en forening kun for kvinder. Tanken var at tilbyde spændende og alsidige aktiviteter til kvinder, som havde overskud og lyst til sammen med andre at få nye impulser, udfordringer og viden.

Præsentationen af Foreningen Damerne skete i september 1995. Mødet var planlagt til at foregå på Sandvad Kro ved Østbirk, men tilmeldingerne strømmede ind. I sidste øjeblik måtte de 6 kvinder, der havde taget initiativet, flytte arrangementet til Voervadsbro Kro, som havde plads til de mange interesserede damer.

Mødet blev en kæmpe succes. Horsens Folkeblad skrev dengang: “Nu går damerne i aktion”, og det har vi sådan set gjort hvert eneste år lige siden. I 1996 blev foreningen formelt etableret og i 2016 kunne vi sammen fejre vores forenings 20 års jubilæum.

Gennem årene er utallige damer mødtes til et væld af aktiviteter: Foredrag, modeopvisninger, virksomhedsbesøg, udstillinger, traveture, vinsmagning, dagsture og meget, meget mere. Rundt omkring i det midt, – syd og østjyske har foredragsholderne, virksomhederne m.fl. modtaget os med interesse og nysgerrighed for vores forening.

Vi er idag cirka 50 piger, damer, fruer og frøkener, som mødes og hygger os sammen på tværs af alder, uddannelse, arbejde og geografi.

Vil du vide mere om vores forening – eller vil du gerne være medlem, så kontakt venligst bestyrelsen. Klik her.