Oktober 2017

OBS! DER ER 2 AKTIVITETER I OKTOBER: MODESHOW OG FOREDRAG

Torsdag den 5. oktober 2017 kl. 18,30:

Dette modeshow med lækkert modetøj og kvalitetssko, skønne vine og økologiske lækkerier, må I ikke gå glip af

I modeforretningen Ann-Å møder vi et firkløver af driftige forretningsmænd fra fire firmaer, nemlig: Ann-Å v/Benn, ECCO Sko v/Bo, vinleverandør Lars og sidst men ikke mindst Kaffe Brød & Co. v/Rasmus.

Fra kl. 18,30 følger vi modellerne iklædt flotte kreationer fra Ann-Å og lækkert fodtøj fra ECCO. Under modeopvisningen vil vi få serveret et glas vin sponseret af Ann-Å og Ecco. Ved aftenens køb får du 20 % rabat.

Ca. kl. 19,30 får vi fortalt om og smagt på de specielle vine, som Lars importerer og forhandler.

Ca. kl. 20,00 fortæller Rasmus om sit økologiske koncept fra cafeen Kaffe Brød & Co.

Lidt historie. Ann-Å har eksisteret 45 år i Fredericia og 20 år i Kolding. I Horsens åbnede forretningen den 19. marts 2015 med Benn som daglig leder. ECCO Sko åbnede for 11 år siden med Bo som daglig leder. Både Benn og Bo har store erfaringer indenfor deres områder, så vi kan forvente første klasses betjening og rådgivning. Vinen, som Lars står for, har til huse på 1. salen af Ann-Å. Kaffe og Kagemand Rasmus har netop flyttet sin café fra Torvet til Borgergade. Der er en rustik og hyggelig caféstemning i forretningen og han sælger kun hjemmelavet brød og økologiske kvalitetsprodukter. Så glæd jer til de skønne smagsoplevelser.

Der er lagt op til en anderledes og særdeles spændende aften i selskab med disse unge, initiativrige forretningsmænd.

Pris: Gratis. Max. 75 deltagere efter først-til-mølle princippet. Tag din bedste veninde med, så også hun får en god oplevelse samt mulighed for medlemskab af foreningen.
Sted: Modehuset Ann-Å, Torvet 2 A, Horsens (overfor Frelserkirken). Se kort her.
Tilmelding til: Bodil Møller, mail ellenbodilmoller@gmail.com
Tilmelding senest: Søndag 1. oktober.

 

Tirsdag den 31. oktober kl. 19,00

Foredrag: Dagligdagen på Horsens Krisecenter for voldsramte kvinder

Den daglige leder eller en ansat medarbejder fra Horsens Krisecenter vil fortælle om centrets dagligdag og virke i forhold til den målgruppe, som søger dertil for en kortere eller længere periode. Den tidligere lægebolig på Sundsvej 32, Horsens huser i dag centret.Der er brug for mange økonomiske midler i dette vigtige arbejde, så i henhold til Foreningen Damernes vedtægter § 9 (se hervil vi støtte arbejdet, hvis foreningen Damerne ophører med at eksistere.

Pris: Kr. 90,00 incl. kaffe med brød
Sted: Café Andersen, Horsens Kunstmuseum, Carolinelundsvej 2, Horsens. Se kort her
Tilmelding til: Lillian Arp, mail lharp@stofanet.dk
Tilmelding senest: Onsdag den 25. oktober.
Læs mere her om Horsens Krisecenter for voldsramte kvinder.